Welkom op de site van de Vlindervallei

Midden in de wijk Kruiskamp staat het schoolgebouw van De Vlindervallei. De brede school voor kinderen uit de wijk en de omliggende wijken, oftewel de Kleurrijke Buurtschool! We zijn kleurrijk omdat we een afspiegeling zijn van de diversiteit in de wijk. De buurtschool omdat we kleinschaligheid nastreven waar persoonlijk contact makkelijk te maken is. De term brede school komt voort uit het streven  zoveel mogelijk partners onder één dak te krijgen. Partners die rechtstreeks verbonden zijn aan de ontwikkeling van of bij de opvoeding van de kinderen bij ons op school.

Elke dag komen kinderen, ouders en leerkrachten met plezier naar school. Hier zijn we trots op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de kinderen en ouders zich thuis voelen op onze school en dat er een goede sfeer heerst. Er is veel aandacht voor orde, rust, regels en onderlinge contacten. De omgeving is netjes, overzichtelijk en uitdagend. Samen spelen, samen leren en samen werken staan bij ons met hoofdletters geschreven. Ouders willen goed onderwijs voor hun kind. De school doet haar best om dat te realiseren. Ouders en school werken samen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Op ons onderwijs laten we graag de zin; “Leer dan presteer je meer” los. Leer in de breedste zin van het woord en presteer in de betekenis van vergroten van kansen voor alle leerlingen.

Hieronder kunt u ons inspectierapport lezen. Als school zijn wij hier enorm trots op. deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl