Bekendmaking nieuwe voorzitter per schooljaar 2019-2020

Bekendmaking nieuwe voorzitter per schooljaar 2019-2020

Beste ouders/verzorgers,

Nadat wij de vacature voor voorzitter vanaf 2019-2020 hebben opengesteld, zijn er enkele reacties geweest, maar uiteindelijk heeft Sander van Osenbruggen zich als enige kandidaat gesteld. Volgens procedure is hij daarmee automatisch de aankomend voorzitter. Wij zijn erg blij dat we hiermee verzekerd zijn van het voortzetten van de Ouderraad en feliciteren Sander van harte!

Sander zal met de zittende voorzitter meelopen totdat hij in september 2019 het stokje definitief overneemt. U zult hem wellicht steeds vaker zien of horen, vandaar dat hij zich nu vast voorstelt.

Mijn naam is Sander van Osenbruggen. Ik ben 32 jaar jong en al 11 jaar gelukkig samen met mijn vrouw Sandra.

Ik krijg veel energie van kinderen, hun energie is zeer aanstekelijk. Zelf hebben wij drie heerlijke kinderen, Kyan (8), Jolé (6) en Levi (1,5)
Kinderen krijgen ook energie van mij;. geen schoolreisje sla ik over, en ieder jaar weet ik er weer een feestje van te maken.

Ik heb er bewust voor gekozen voorzitter te willen zijn, omdat ik eigenlijk geen uitdaging te groot vind, en het meest voldoening haal uit creëeren, organiseren, sturing geven, sociale contacten, behulpzaam zijn, en iets te kunnen betekenen voor alle kindjes op onze school. In deze functie kan ik dat allemaal aanspreken.

Heb jij ideeën, wilt jij helpen, coördineren, of heb je een vraag? Spreek me dan gerust aan. Elke morgen ben ik aanwezig op school. En anders kunt u altijd bellen, mailen of appen!

Met vriendelijke groeten,

De Ouderraad van Obs de Vlindervallei

Media
  • Ouderraad

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl