Sponsorloop 29 juni 2018

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

Dit jaar organiseert de school samen met de ouderraad een sponsorloop. In de jaarplanning stond deze sponsorloop gepland op vrijdag 1 juni. Deze datum hebben wij verschoven naar vrijdag 29 juni. Dit in verband met de ramadan, afname Cito-toetsen en de avond4daagse die net is geweest.

De sponsorloop staat dit jaar in het teken van sport en spel op De Vlindervallei. Met deze sponsorloop willen wij dit jaar geld ophalen voor sport- en spelmaterialen voor tijdens het buitenspelen. Deze buitenspelmaterialen worden uitgekozen in samenspraak met de leerlingenraad van De Vlindervallei. 

Voor de groepen 1 tot en met 3 is er een parcours uitgezet van 200 meter over het plein. Zij starten om 13:00 uur en lopen gedurende 15 minuten zoveel mogelijk rondes.

Voor de groepen 4 tot en met 8 is er een parcours uitgezet van 500 meter om de school en door het park. Zij starten om 13:20 uur en lopen gedurende 30 minuten zoveel mogelijk rondes.

U bent van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen.

Het is de bedoeling dat de kinderen aan ouders, familie, vrienden en kennissen vragen hen te sponsoren. Dit kan op twee manieren:

1      Sponsoren met een vast bedrag. U spreekt een vast bedrag af.
Sponsoren per gelopen ronde. U spreekt een bedrag per gelopen ronde af.

Achter deze brief vindt u een sponsorformulier waarop kan worden ingevuld hoe en met hoeveel u wilt sponsoren.

Na de sponsorloop verzamelen de kinderen het geld in de meegegeven envelop. Deze envelop kan ingeleverd worden bij meester Jeroen (groep 4) en meester Bert.

Wij hopen er samen met de kinderen en u weer een geweldige sponsorloop van te maken.

Met vriendelijke groet,

Namens de ouderraad, 
meester Bert en meester Jeroen 

Media
  • sponsorloop.jpg

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl