Welkom bij
Vlinderslag

Midden in de wijk Kruiskamp staat het prachtige gebouw van Vlinderslag. Het kindcentrum voor kinderen uit de wijk en de omliggende wijken. Vlinderslag bestaat uit een deel opvang en een deel onderwijs. Dit gedeelte van de website gaat in op het onderwijsdeel van Vlinderslag.

Vlinderslag is een kleurrijk kindcentrum; kleurrijk omdat we een afspiegeling zijn van de diversiteit in de wijk. Binnen ons kindcentrum streven we naar persoonlijk contact en  kleinschaligheid.

Vlinderslag kent één team. Opvang- en onderwijscollega’s werken elke dag met hart en ziel aan het verzorgen van een zo krachtig mogelijke onderwijs- en opvoedsituatie voor onze kinderen. Dit doen we aan de hand van ons motto; spelen, leren en ontmoeten.

We zijn trots op Vlinderslag. Op onze medewerkers, de ouders en bovenal de kinderen. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een nadere kennismaking. We staan u graag te woord. Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek en/of  rondleiding, klik dan hier. 

Meer over ons onderwijs

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over bepaalde zaken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Actueel nieuws

27 augustus 2023
Rijke schooldag 23/24
Wij doen mee met de Rijke Schooldag!
Onze school krijgt extra geld van het Ministerie van OC&W en de gemeente Amersfoort. Met dit geld organiseren wij leuke en leerzame activiteiten voor onze kinderen.
lees meer
31 mei 2023
Sponsorloop
Vrijdag 2 juni is het weer zover, de jaarlijkse sponsorloop! De sponsorloop staat dit jaar in het teken van giro 555 om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.
lees meer
20 maart 2023
JOSEE: steunpunt passend onderwijs in de regio Eemland
Heb je vragen over passend onderwijs of loop je vast op school dan kun je terecht bij het jeugd- en oudersteunpunt Eemland: JOSEE. Op www.josee.nu vinden jeugdigen (van 4 tot 18 jaar) en hun ouders en verzorgers toegankelijke, objectieve informatie over passend onderwijs.
lees meer
Bekijk ons nieuwsarchief

Waarom kiezen voor Vlinderslag

  • Goed onderwijs en goede opvang.
  • Oefenplaats voor de samenleving van nu en straks
  • Opvang en onderwijs waarbij wij kijken naar kansen en talenten
  • Een enthousiast team van betrokken en kundige professionals
Spelen Leren Ontmoeten

Schoolgids

De schoolgids is voor iedereen die wil weten hoe er specifiek bij ons binnen het schooldeel van Vlinderslag gewerkt wordt en hoe alles geregeld is. In de gids geven we antwoord op de vragen die ouders kunnen hebben. Dat kunnen vragen zijn over vakanties, kosten, doelstellingen van de school, resultaten, zorg voor leerlingen etc.

Schoolgids 2022-2023

Foto galerij

Bekijk het complete fotoarchief

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl