Groep 6

Welkom in de groep van:
- Juf Esther (ma en di)
- Meester Dennis (wo, do en vrij)

Juf Esther en meester Dennis zijn via esther.thielemans@meerkring.nl (juf Esther) en dennis.riksen@meerkring.nl (meester Dennis) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.  
----------------------------------------------------------------------------

Hoi, mijn naam is Bastiaan de Koster. Ik ben 21 jaar oud en zit op de opleiding onderwijs assistent. Mijn doel is om na deze opleiding de pabo te gaan doen en uiteindelijk voor de klas te staan. Naast mijn opleiding werk ik ook bij de Jumbo als een teamleider. In het weekend hou ik ervan om een balletje te slaan op het hockeyveld.

Bastiaan de Koster---------------------------------------------------------------------------------
Over groep 6

Wij zijn groep 6 en elke dag leren we samen met juf Esther, meester Dennis en meester Bastiaan. We zijn een leuke enthousiaste groep. We kunnen heel hard werken en af en toe ook lekker gek doen. We dansen, leren, maken zoveel mogelijk fouten, zijn geconcentreerd, lachen hard, spelen leuk en sportief, oefenen tot we het kunnen en snappen dat we samen meer kunnen dan alleen. Wij leren van en met elkaar. Juf Esther is onze creabea, ze verzint de leukste opdrachten waarin we onze creativiteit helemaal kwijt kunnen. Met meester Dennis maken we vaak muziek en zijn we elke keer weer benieuwd wat voor gekke sokken hij aan heeft. Kortom; we hebben het goed samen.

Groeten van groep 6. 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl