Groep 4/5

Welkom in de groep van:
- Juf Davien (ma, di, do en vr) en
- Juf Rianne (wo)

Juf Rianne en juf Davien zijn voor specifieke vragen over de groep te benaderen via onderstaande mailadressen:
rianne.rutjes@meerkring.nl  
- davien.postuma@meerkring.nl

------------------------------------------------------------------------------------

Beste ouders/verzorgers van groep 4/5,

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Lea Perk, 23 jaar en woon in Zeist. Momenteel volg ik de versnelde opleiding tot onderwijsassistent aan het MBO Amersfoort. 

Dit is een opleiding van 2 jaar en dit jaar zal ik gaan afstuderen. Ik werk 4 dagen op kind centrum Vlinderslag. Maandag en dinsdag in de OPP-klas en donderdag en vrijdag bij uw kind in groep 4/5. Dit zal het gehele jaar zo blijven.

Naast het werken op school ben ik nog een erg bezig bijtje. Zo begeleid ik onder andere op vrijwillige basis 3 tieners met autisme. Hier wil ik graag volgend jaar mijn vervolgopleiding op gaan richten. Ook geef ik 2 uurtjes per week bijles rekenen aan een tweeling van 7 jaar.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk zingen, zwemmen en voetbal. Ik speel in het zangtheater van Zeist, train wekelijks in het zwembad en ik heb een seizoenkaart van FC Utrecht waar ik daardoor elke thuiswedstrijd in het stadion te vinden ben.

Ik heb afgelopen weken mijn draai helemaal binnen de klas en school kunnen vinden en ga uit van een mooie ontwikkeling dit jaar. Samen met uw kind hoop ik er een mooi schooljaar van te maken.

Met vriendelijke groet,

Lea


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl